Waarom Covid-19 vaccins niet gebruikt mogen worden als massa-vaccinatie tijdens een pandemie?

Dr. Geert vanden Bossche

De slides van de keynote die Geert vandenBossche gisteren heeft gehouden op de Vaccine Summit in Ohio (“Why should current Covid-19 vaccines not be used for mass vaccination during a pandemic?”) zijn bijgevoegd. Kijkt u er alstublieft naar. Hierbij de tekst van die summit.

Originele tekst

Waar het op neerkomt is dat ik niet inzie hoe massale vaccinatiecampagnes niet zouden kunnen leiden tot een rampzalige verergering van de Covid-19 pandemie. Niemand schijnt dit echter te beseffen; in plaats daarvan richten vaccinologen, clinici en wetenschappers zich alleen op de (positieve) resultaten op korte termijn en de gevolgen op individueel niveau. Niemand schijnt te kijken naar de gevolgen en risico’s op het niveau van de menselijke bevolking (die, naar ik heb begrepen, vrij snel duidelijk zullen worden).

Slides

Waarom maakt niemand zich zorgen over “ontsnapping aan het immuunsysteem”, terwijl Covid-19 reeds ontsnapt is aan de aangeboren immuniteit van mensen, zoals blijkt uit meerdere opkomende, veel besmettelijker virusvarianten (hoogstwaarschijnlijk als gevolg van de wereldwijde toepassing van infectiepreventiemaatregelen)? Het gebruik van vaccins in de lopende massa-immunisatiecampagnes zal hoogstwaarschijnlijk de (adaptieve) immuunontsnapping verder versterken, aangezien geen van de huidige vaccins de replicatie/overdracht van virusvarianten zal voorkomen. Hoe meer we deze vaccins gebruiken om mensen midden in een pandemie te immuniseren, hoe besmettelijker het virus zal worden. Met de toenemende besmettelijkheid neemt ook de kans toe dat het virus resistent wordt tegen de vaccins. Het is niet echt raketwetenschap, het is een basisprincipe dat wordt onderwezen in de eerste vaccinologieles van een student: Men moet geen profylactisch vaccin gebruiken in bevolkingsgroepen die blootstaan aan een hoge infectiedruk (wat nu zeker het geval is, aangezien er momenteel meerdere zeer besmettelijke varianten circuleren in vele delen van de wereld). Om volledig te ontsnappen aan de selectieve immuundruk uitgeoefend door vaccinale antilichamen, moet Covid-19, een zeer mutabel virus, slechts nog enkele mutaties toevoegen in zijn receptor-bindend domein …

Ik ben meer dan bezorgd over de rampzalige gevolgen die dit zou hebben voor ons menselijk “ras”. Niet alleen zouden mensen hun vaccin-gemedieerde bescherming verliezen, maar ook hun kostbare, variant-nonspecifieke (!), aangeboren immuniteit zal verdwijnen (dit komt omdat vaccin-antilichamen het afleggen tegen natuurlijke antilichamen voor binding aan Covid-19, zelfs wanneer hun affiniteit voor de virale variant relatief laag is).  Ik heb alle verantwoordelijke gezondheids- en regelgevende autoriteiten gewaarschuwd, met inbegrip van de WHO, CDC, FDA enz. en heb gevraagd om mijn bezorgdheid in overweging te nemen en onmiddellijk de discussie te openen over de rampzalige gevolgen die elke verdere ontsnapping van het immuunsysteem van Covid-19 zou hebben.  Ik weet natuurlijk dat de huidige massale vaccinatiecampagnes krachtige en wereldwijde steun genieten van een groot aantal verschillende partijen/belanghebbenden. Maar, tenzij mij het tegendeel wordt bewezen, kan dit geen excuus zijn om te negeren dat de mensheid op dit moment misschien een vrij onschuldig virus aan het omvormen is tot een oncontroleerbaar monster. Ik ben nog nooit zo serieus geweest over een uitspraak die ik heb gedaan.


Dr. Vernon Coleman

Nu meer dan ooit, heb ik je hulp nodig. Tenzij we samenwerken, zijn we gedoemd. Ik heb jullie hulp nodig omdat we miljoenen moeten bereiken met deze video en nu de grote platforms en de mainstream media mij hebben verbannen, kan ik die miljoenen niet bereiken zonder jullie. Ik geloof dat dit de meest belangrijke video is. die ik ooit zal maken en de belangrijkste die jullie ooit zullen zien. Ik vrees dat de genocidale gekken, de ruiters van de Apocalyps die deze fraude hebben gepland, ons naar de Armageddon leiden.

Nu meer dan ooit, heb ik je hulp nodig. Tenzij we samenwerken, zijn we gedoemd. Ik heb jullie hulp nodig omdat we miljoenen moeten bereiken met deze video en nu de grote platforms en de mainstream media mij hebben verbannen, kan ik die miljoenen niet bereiken zonder jullie. Ik geloof dat dit de meest belangrijke video is. die ik ooit zal maken en de belangrijkste die jullie ooit zullen zien. Ik vrees dat de genocidale gekken, de ruiters van de Apocalyps die deze fraude hebben gepland, ons naar de Armageddon leiden.

Miljoenen hebben een van de COVID-19 vaccins gekregen en kunnen als gevolg van die vaccinaties sterven.  Maar de politici en de adviseurs deden alles verkeerd. En degenen die vraagtekens zetten bij wat er gebeurde, werden gedemoniseerd en tot zwijgen gebracht. Het publiek werd aanvankelijk verzekerd dat het alleen door een enorm vaccinatieprogramma mogelijk zou zijn een deel van hun laatste vrijheden terug te winnen. Dit was altijd gevaarlijke onzin.

Het eerste probleem is dat deze experimentele vaccins al wanhopig gevaarlijk zijn gebleken, waarbij al veel mensen zijn gedood en bij nog veel meer mensen ernstige bijwerkingen zijn opgetreden. De omvang van dit specifieke probleem kan worden afgemeten aan het feit dat zelfs de autoriteiten toegeven dat waarschijnlijk slechts één op de 100 vaccingerelateerde sterfgevallen en ernstige verwondingen zal worden gerapporteerd. Het is onmogelijk te schatten hoeveel er zullen sterven aan allergieproblemen, hartproblemen, beroertes, neurologische problemen, enzovoort. Of hoeveel er blind of verlamd zullen raken. Het tweede probleem is het probleem van het immuunsysteem, bekend als pathogene priming of cytokinestorm. Wat er gebeurt is dat het immuunsysteem van de persoon die gevaccineerd is, wordt klaargestoomd om op een zeer dramatische manier te reageren als die persoon in de toekomst in contact komt met het virus. Het resultaat kan catastrofaal zijn, en dat is wat er naar ik vrees in de herfst en de volgende winter zal gebeuren. De mensen die gevaccineerd zijn, zullen echt in de problemen komen als ze de volgende keer in contact komen met het coronavirus. Hun immuunsysteem zal overreageren en dat zal waarschijnlijk het moment zijn waarop er veel doden zullen vallen. Patiënten zijn niet officieel gewaarschuwd voor dit probleem, hoewel het bewijs is gepubliceerd in het International Journal of Clinical Practice van oktober vorig jaar. Het document getiteld Informed Consent Disclosure to vaccine trial subjects of risk of COVID-19 vaccines worsening clinical disease. Maar er is geen geïnformeerde toestemming voor patiënten, en ik vermoed dat de meeste artsen onwetend blijven over de risico’s.

Patienten wordt verteld dat er geen gevaren zijn aan deze vaccins. Vooral ouderen en mensen met een zwak immuunsysteem lopen het risico te worden gedood. Het coronavirus verspreidt zich het snelst in de herfst en de winter. Als gevolg van de epidemie van ziekten en sterfgevallen die zal plaatsvinden, zullen de regeringen beginnen met het promoten van de volgende ronde vaccinaties. Er zal veel worden gesproken over mutaties en er zullen nieuwe, afschuwelijk geprepareerde experimentele vaccins worden geproduceerd en zwaar worden gepromoot.

En dit brengt ons bij het 3e probleem, een probleem. Ik denk niet dat ze dat verwacht hadden. Dit probleem wordt net geschetst door Dr. Geert Vanden Bossche, die een zeer eminent vaccinspecialist is. Inderdaad, ik was oorspronkelijk sceptisch over wat hij zei omdat Dr Vanden Bossche eerder heeft samengewerkt met Gavin, de Gates Foundation. Hij is de laatste persoon in de wereld die kan worden omschreven als zijnde tegen vaccinatie. Hij wees erop dat de vaccins die momenteel worden gebruikt, de verkeerde wapens zijn om te gebruiken voor deze oorlog tegen de virusinfectie. Door aan miljoenen mensen vaccins te geven, wordt het virus op rampzalige wijze geleerd te muteren en sterker en dodelijker te worden. Proberen nieuwe vaccins te bedenken voor nieuwe mutaties maakt het alleen maar erger, omdat de wetenschappers de gemuteerde virussen onmogelijk voor kunnen blijven en de mensen die gevaccineerd zijn en nu gemuteerde virussen delen met de mensen om hen heen door de mutaties sterker en dodelijker worden. Het beëindigen van de lockdowns zal perfect getimed zijn om ervoor te zorgen dat nieuwe mutaties van het COVID-19 virus ver en wijd verspreid worden.

Er is nog een ander probleem. Normaal bevat ons lichaam witte bloedcellen, die ons helpen infecties te verslaan cellen die NK-cellen worden genoemd. Zodra de NK-cellen hun werk hebben gedaan, verschijnen onze antilichamen en ruimen de rommel op. Dr. Vanden Bossche legt echter uit dat de COVID-19-vaccins de productie van zeer specifieke antilichamen op gang brengen die concurreren met de natuurlijke afweer van de personen die de vaccins hebben gekregen. Het natuurlijke afweersysteem van de gevaccineerden wordt onderdrukt omdat de specifieke antilichamen die door het vaccin zijn geproduceerd, het gewoon overnemen, en deze specifieke antilichamen, die door de vaccins zijn geproduceerd, blijven voor altijd aanwezig in de lichamen van de gevaccineerden. Het rampzalige resultaat is dat het natuurlijke immuunsysteem van de tientallen of honderden miljoenen mensen die de vaccins krijgen, effectief wordt vernietigd. Hun immuunsysteem zal niet in staat zijn om elke gemuteerde variant van het virus dat zich in hun lichaam ontwikkelt, te bestrijden. En die gemuteerde virussen kunnen zich verspreiden in de gemeenschap. Ik denk dat dit de reden is waarom er nieuwe virusvariaties opduiken in gebieden waar veel mensen zijn ingeënt. Waar het op neerkomt is dat het geven van de vaccins het virus de kans geeft oneindig veel gevaarlijker te worden.

Elk gevaccineerd individu heeft het potentieel een massamoordenaar te worden, omdat hun lichamen laboratoria worden, waar dodelijke virussen worden aangemaakt, en erger nog, sommige gevaccineerden kunnen asymptomatische dragers worden, die dodelijke virussen om zich heen verspreiden. De mensen die het vaccin hebben gehad, zullen niet op de mutaties kunnen reageren omdat hun immuunsysteem is overgenomen door een kunstmatig afweersysteem dat hun door het vaccin is gegeven. Niet ontworpen om de originele vorm van het COVID-19 virus te bestrijden. De gevaccineerden zullen een groot risico lopen wanneer de nieuwe mutaties zich beginnen te verspreiden. Het geven van nieuwe vaccins zal niet helpen omdat het gemuteerde virus niet kwetsbaar zal zijn. De wetenschappers die de vaccins maken, zullen het muterende virus niet voor kunnen blijven. Als Dr. Vanden Bossche gelijk heeft, en ik denk dat hij gelijk heeft, dan zijn het de gevaccineerden die de mensheid gaan bedreigen. Ze zullen een grote bedreiging vormen voor iedereen die gevaccineerd is. Maar ze zullen ook een grote bedreiging vormen voor de ondergevaccineerden omdat de virussen die ze verspreiden gevaarlijker zullen zijn dan de originele. Als we nu niet stoppen met dit vaccinatieprogramma, dan is het niet overdreven te zeggen dat de toekomst van de mensheid in gevaar is.



Geef een reactie